​Studenten organiseren ‘‘Drive into the movie’’

Hoogeveen - Studenten Leisure Management van Stenden Hogeschool Emmen organiseren op vrijdag 21 april 2017, op het Beukemaplein te Hoogeveen, een drive-in bioscoop onder de naam ‘‘Drive into the movie’’. 

De drijvende kracht achter dit evenement is het studentenbedrijf SEB (Studenten Evenementen Bureau). ‘‘Drive into the movie’’ biedt bezoekers een unieke ervaring. Zij worden meegenomen naar vroeger, waarbij het sfeervolle gevoel van samenzijn terugkomt.

Grease

Tijdens het evenement ‘‘Drive into the movie’’ worden bezoekers getrakteerd op de film Grease. Een film bekend en geliefd onder jong en oud, waarin het verhaal over tieners Danny en Sandy wordt verteld.

Om ‘‘Drive into the movie’’ tot stand te kunnen brengen, is SEB een aantal samenwerkingen aangegaan. Zo ondersteunen studenten uniformberoepen van het Alfa College Hoogeveen in de verkeersveiligheid en wordt de horeca met een popcorn, een hotdog kraam en bediening aan de auto’s verzorgd door Snackbar Frank. Daarnaast kunnen tickets voor “Drive into the movie” ook bij Snackbar Frank worden gekocht.

Meer informatie en de mogelijkheid tot het bestellen van tickets is te vinden op de website driveintothemovie-nl.webnode.nl. Ook is ‘‘Drive into the movie’’ te volgen op social media om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Jong Ondernemen

SEB is opgezet in het kader van het studieonderdeel Jong Ondernemen. Jong Ondernemen maakt onderdeel uit van de tweejarige opleiding Associate Degree Leisure Management van Stenden Hogeschool in Emmen. In het eerste jaar van deze opleiding zetten studenten een eigen onderneming op. De focus van de opleiding ligt op het leren organiseren van evenementen. Op dinsdagavond 11 april kan er bij Stenden Hogeschool Emmen kennis worden gemaakt met de opleiding.

‘‘Drive into the movie’’ wordt gesponsord door:

Wouko Snijder Rijopleidingen, Ter Wolde Renault, Bolkesteijn Infrastructuur B.V., Liemburg Paard & Kracht, Rabobank Zuidwest-Drenthe, Camping tussen de wieken, La Brochette, MT Professional Devices B.V., Autoprofi, Dierenartsenpraktijk Beilen, J-sketch, Snackbar Frank, Autobedrijf Heuvelman, Schilderbedrijf Sok, Café de Majesteit, Osteopathie voor paard en hond, Charm-ing en Nbk it.