Stay Tuned Festival

Noordscheschut-Op 14 oktober 2017 wordt voor de eerste keer het Stay Tuned festival georganiseerd. Tijdens het Stay Tuned fesitval treden diverse bands op. Deze bands spelen elk in hun eigen genre. Van pop tot metal, maar hebben wel allemaal een christelijke inslag.

Het festival begint om 19.00 uur en vindt plaats in “De Cirkel” te Noordscheschut. Het festival is een initiatief van Wietse en Rikus van Eeks, Edwin Helder en Arno Kats.

Het doel van het Stay Tuned festival is om mensen in contact te brengen of in contact te houden met het Christelijk geloof door middel van muziek. Doordat het muziekgenre breed is, is het de bedoeling dat het zoveel mogelijk mensen aanspreekt.

Inmiddels zijn Gerald Troost, Veritas Infinita, Changed, My Parable en Stricta Via al vastgelegd. De voorverkoop is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bakkerij De Soete Suickerbol te Noordscheschut, Christelijke Boekhandel De Fakkel in Hoogeveen, Bloemenwinkel BenFleuri in Hoogeveen en de Gordijnshop.nl in Hollandscheveld. Een kaart in de voorverkoop kost €7,50. Meer informatie is te vinden via www.staytunedfestival.nl