Kleine Pulledag in Weidesteyn

Hoogeveen - Op donderdag 31 augustus organiseert Weidesteyn in Hoogeveen, een van de locaties voor wonen en zorg van Treant Zorggroep, een Kleine Pulledag.

De Pulledag is in Hoogeveen een begrip. Ook bewoners en cliënten van Weidesteyn gaan naar deze markt die in de zomermaanden op donderdag in Hoogeveen plaatsvindt. Bewoners en cliënten die niet meer in staat zijn om naar het Hoogeveense centrum te gaan, kunnen nu naar de Kleine Pulledagen bij Weidesteyn. Iedereen is van harte welkom!

Beide dagen zijn er diverse kramen met bloemen, woondecoratie en handwerkartikelen. Ook is er een ijscokar en kunnen bezoekers genieten van zelfgebakken lekkers. Op 20 juli is er gezellige muziek en op 31 augustus zal een draaiorgel de markt muzikaal omlijsten. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de bewoners en cliënten van Weidesteyn. De Kleine Pulledagen vinden plaats op donderdag 20 juli en donderdag 31 augustus van 14.00 tot 16.30 uur bij de ingang van Weidesteyn aan de Dr. G.H. Amshoffweg 4 in Hoogeveen.