​Drentse Piraten Express haalt 'The Mon Amour Band' naar Elim

Elim - 'Just an ilussion', 'One way wind', & 'Als de morgen is gekomen', zomaar wat titels uit het lijstje 'palingsound'. Geen zittend theaterconcert dit keer maar een spetterend tentfeest tijdens de feestweek waarbij alle piratenplaten van BZN tot the Cats & van Piet Veerman tot aan Jan Smit voorbij zullen komen. 

Zaterdag 11 november komen ze naar Elim 'The Mon Amour band'

In 2007 stopte BZN, de meest succesvolle Nederlandse band aller tijden. Voor vele fans betekende dit het einde van een tijdperk. Drummer Jack Veerman was echter nog niet klaar om te stoppen. Solo verdergaan is voor een drummer wat moeilijker dan voor een zanger of zangeres. Het idee ontstond daarom om een ''BZN'' Tribute Band op te richten.

Jack Veerman legde de lat heel hoog bij het vinden van nieuwe bandleden. Hij zocht zes gelijkgestemde topmuzikanten met een BZN hart. Bassist Jan Sombroek, al jarenlang bevriend met Veerman, kende vele successen met de formatie ''Next One''. Gitarist en rocker in hart en nieren, Nico Tol (alias Stein) was al jaren bekend in de Volendamse bandscene. Toetsenist Hans Keizer, een ware virtuoos, afgestudeerd aan het conservatorium. Toetsenist, accordeonist, Daniel Metz, de enige niet Volendammer in MON AMOUR komt van Ameland. Hij werd door Veerman ontdekt tijdens de afscheidstournee van BZN. Zangeres Linda Schilder, was al jarenlang een bekend gezicht in het plaatselijke kerkkoor en speelde in verschillende bandjes, ook eindigde ze bij de laatste 15 in de eerste Idols editie. De band Mon Amour was geboren!

Overal waar Mon Amour speelt wordt het publiek meegezogen in het enthousiasme van deze topformatie en de prachtige muziek. Een feest om te zien, dit zijn mensen die werkelijk genieten van het maken van muziek. Een ware lust voor oog en oor!

The Mon Amour band zal zaterdag 11 november samen met The Evening Stars zorgen voor een onvergetelijke avond in de feesttent van de Drentse Piraten Express aan de Perebomenweg 37 in Elim. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 10,- (zitplaats € 15.-) Aan de tent zijn ze € 20,00 p.p. Ze zijn te bestellen via de Ticketshop.