​Diner in het Park & Bios in het Park 2017

Hoogeveen - Bios in het Park is inmiddels een bekend begrip. Dit jaar wordt alweer de 4e editie van 'Diner in het Park' georganiseerd.

Voorafgaand aan de film wordt het middels het Pop Up concept: 'Diner in het Park' georganiseerd. In het Steenbergerpark wordt u ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens gaat u aan tafel en krijgt u een 3-gangen diner geserveerd. Een biertje/wijntje of fris is inclusief.

Een avondvullend programma

Na het diner kunt u in het park blijven voor de openluchtbioscoop: Bios in het Park. We mogen al verklappen dat we de film The Jungle Book (2016) gaan tonen. Kortom een avondvullend programma.

Kosten en het goede doel

Deze compleet verzorgde avond kost € 37,50 per persoon all in. Ook kinderen van harte welkom vanaf 4 jaar. De opbrengst van dit unieke Diner gaat naar een goed doel. Dit jaar de 'Samenloop voor Hoop Elim'.

Reserveer uw plekje

We kunnen ons goed voorstellen dat u enthousiast wordt over dit evenement. Het is een uitstekende gelegenheid om met uw partner, collega, buurman, familie, vrienden etc een gezellige avond te hebben of om cadeau te geven aan iemand op deze unieke locatie. Gezellig met vrienden of gewoon alleen bij een tafel aanschuiven kan natuurlijk ook. Reserveer gelijk uw plekje want het aantal deelnemers is beperkt.

Datum: zaterdag 9 september 2017
Tijd: binnenkomst 18.00 uur
Locatie: Steenbergerpark te Hoogeveen

Reserveren? 

Stuur een mail naar steenbergerpark@gmail.com en vermeld het aantal volwassenen en kinderen met hun leeftijd. Deze avond heeft een uniek karakter waarbij voor het diner een maximaal aantal plekken beschikbaar is. Reserveer tijdig en u krijgt een reactie van de organisatie met info over de betaling en uw entreekaart.

Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina van Steenbergerpark Leeft!