​Het Podium viert Rodfest 2

Hoogeveen - Zaterdag 18 november presenteert Het Podium de tweede ‘hardste avond van het jaar’ Rodfest 2. Hardcore punk die Het Podium op haar grondvesten zal doen trillen met wederom 4 bands van Nederlandse bodem: Brothers In Blood, Fists Of Time, Bad Attitude en Chelsea Smile.

Fists Of Time Medio 2016, ergens tussen de meest westelijke nederzettingen aan het einde van de wereld in Zeeuws Vlaanderen, smolten 5 gedreven muzikanten hun liefde voor Hardcore, Metal & Hiphop samen tot een origeel geheel! Sinds het verschijnen van de EP 'Killing The Dream' in September 2016 speelde de jonge band een flink aantal snoeiharde & energieke shows in Nederland & Belgie. In januari 2017 dook de band opnieuw de studio in met als resultaat het album 'I Will Survive'. 100% Zeeuws Vlaamse Polder Hardcore & Blubber Beatdown!

Bad Attitude

Deze 5 hardwerkende Frieze lieden brengen hun recht voor zijn raap hardcore granaten op goudeerlijke wijze die aankomt als een stomp in de ondermaag. Met een gezonde mix van Spider Crew meets Only Attitude Counts gaan deze jonge honden het nog ver schoppen in de Hollandse hardcore scene en daarbuiten. Kom dan als je durft!?

Chelsea Smile

Wederom een groep vrienden die elkaar gevonden hebben in de hardcore van het type ‘van dik hout zaagt men planken’. Geïnspireerd door hardcore bands als Terror en Trapped Under Ice gecombineerd met een beetje Nasty en Shattered Realm. Bekijk hun volledige album Triumph voor je zware dosis hardcore of kom gewoon naar Rodfest 2.

Brothers In Blood

Brothers in Blood is de afsluiter van het 2de Rodfest. Deze in heel Europa succesvolle herrieschoppers zullen laten zien dat je met decibels het dak van een poppodium kunt spelen. Koop nu alvast je kaartje op www.hetpodium.nl, dan weet je zeker dat je erbij bent!

Chelsea Smile: Locatie: Het Podium - Aanvang 20.30 uur - Entree 5,00