Hardcorepunkspektakel ​RODFEST 3 in Het Podium

Hoogeveen - Het Podium start op zaterdag 13 januari het nieuwe jaar met, alweer, de derde editie van Rodfest. Wederom heeft de organisatie van dit hardcorepunkspektakel vier geweldige bands weten te strikken, namelijk: Hard Shoulder, Get Some, From the Heart en Hamerhaai.

Hamerhaai is afkomstig uit het Oosten met Zwolle als uitvalsbasis. Ze spelen vooral heel erg hard. Vroeger heette deze band Dirty East Godverdomme, tegenwoordig Hamerhaai. De diehard fans weten genoeg

Hard Shoulder, is een nieuwe band uit de Friesche hardcore punk scene. De band bestaat uit leden van Cornered en Altered States, en dan zijn er vast nog wel enkele bands te noemen. Hard Shoulder laat de NYHC of noisy powerviolence links liggen, maar haalt de mosterd uit wat er in begin jaren ’80 rondom Boston werd gemaakt. Ze klinken als Jerry’s Kids meets 86 Mentality, en dan verdomd goed uitgevoerd ook.

Get Some is zeker niet de minste band van de avond. Ze spelen naar eigen zeggen: ‘angry hardcore grooves for all the filthy, freaky & frustrated brothers in blood’. De band zag het levenslicht in het jaar 2012, ontstaan uit diverse bekende underground hardcore bands. De afgelopen periode heeft de band indrukwekkende optredens gegeven in binnen- en buitenland en momenteel zijn ze bezig met de release van nieuw werk.

From the Heart komt uit Rotterdam en is begin 2012 in de havenstad opgericht. Hou je van lekker meeschreeuwen en ben je niet vies van een stevige moshpit, dan mag je het optreden van deze band niet missen. 

Datum:Zaterdag 13 januari 2018 - Locatie: Het Podium - Aanvang: 20.30 uur - Entree € 5,00