Verbindingsfestival in het raadhuis

Hoogeveen - Op zaterdag 20 januari, van 11:00-15:00 uur, gaat Hoogeveen de verbinding aan in het Raadhuis tijdens het Verbindingsfestival met het motto 'We gaan een brug bouwen'. Een letterlijke brug die het stadscentrum verbindt met het Raadhuis. 

Bouwt u mee aan een nieuwe verbinding?

Een brug die inwoners en bestuurders met elkaar verbindt. Inwoners hebben volop ideeën en we willen steeds meer samenwerken en samen bouwen aan een mooie gemeente. Samen met de inwoners, ondernemers en organisaties wil de gemeente Hoogeveen nóg mooier maken. Het Verbindingsfestival is bedoeld om inwoners en bestuurders dichter bij elkaar te brengen en inwoners meer ruimte te bieden om hun initiatieven mogelijk te maken.

Inwoners, gemeenteraadsleden, collegeleden en ambtenaren zijn samen op zoek naar een nieuwe manier van werken, we doen het samen, anders! We laten tijdens het Verbindingsfestival zien wat we al samen doen en hoe dat gaat. Inwoners vertellen hoe zij deze samenwerking ervaren. 

Het verbeterplan van het Zwarte Dijkje in Noordscheschut is hier een mooi voorbeeld van. Ook Elim Energiek is aanwezig en vertelt graag hoe zij het aangepakt hebben. U kunt genieten van hapjes uit alle windstreken: Turkse lekkernijen, Hollandse snert, Molukse hapjes, ouderwetse kniepertjes en nog veel meer lekkers. U kunt meedoen aan workshops: ‘Praat met de raad’ of ‘Werken met Netwerken’.

Programma

Op de Facebookpagina van de gemeente Hoogeveen vindt u informatie hoe u zich kunt aanmelden voor de workshop ‘Werken met Netwerken’. Voor alle andere onderdelen van het programma is aanmelden niet nodig.