​Groenste politica PvdA bezoekt Hoogeveen

Hoogeveen - Op donderdagavond 15 februari organiseert de Hoogeveense PvdA een bijeenkomst met Lutz Jacobi en Inge Oosting in de hoofdrollen. In brasserie De Lekkernij op de hoek van de Hoofdstraat en Grote Kerkstraat is iedereen van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Lutz Jacobi is een bekende en opvallende PvdA-politica. Vele jaren heeft zij de partij vertegenwoordigd in de Tweede Kamer en ze heeft zich daar vooral ingespannen voor natuur, platteland, land- en tuinbouw en de Waddenzee. Natuurmonumenten riep haar enkele jaren geleden uit tot ‘groenste politicus van Nederland’. Jacobi was ook de drijvende kracht achter het succes van de PvdA in Leeuwarden tijdens de herindelingsverkiezingen voor de gemeenteraad van Leeuwarden, vorig jaar november. Sindsdien is zij fractievoorzitter voor de PvdA in deze gemeente.

Inge Oosting is lijsttrekker van de PvdA in Hoogeveen. Afgelopen vier jaar heeft ze leiding gegeven aan de PvdA-fractie die na de laatste verkiezingen voor het eerst in lange tijd in de oppositiebankjes belandde. De PvdA voert campagne onder het motto ‘Hoogeveen maken we Samen’ en Inge zal in De Lekkernij uitleggen wat dit in de praktijk betekent. Zo zet de PvdA sterk de komende jaren sterk in op het versterken van burgerrechten.

De avond is voor iedereen geschikt en gratis toegankelijk. 

PvdA politica Lutz Jacobi