Valentijns knutselen bij Ontmoetingsplek Jonge Ouders

Hoogeveen - Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari aanstaande, is er Valentijns knutselen bij de Ontmoetingsplek Jonge Ouders in Hoogeveen. Jonge vaders en moeders mét hun kinderen zijn tussen 9.30 – 11.30 uur welkom om te komen knutselen, je wordt ontvangen met koffie en thee. Daar de leerkrachten van de basisscholen deze dag staken kunnen de kinderen deze ochtend meekomen.

De Ontmoetingsplek is wekelijks geopend op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en is gevestigd in een ruimte in De Oude Bibliotheek aan de Bentinckslaan 20a, beschikbaar gesteld door Kidscasa Kinderopvang. Jonge (aanstaande) ouders en kinderen zijn welkom bij de Ontmoetingsplek. Zij kunnen hier terecht met al hun vragen rondom zwanger zijn, bevallen, opvoeden, opgroeien en meer.

Ook kunnen zij nieuwe mensen ontmoeten, leuke activiteiten doen en meedenken over de inhoud daarvan. Elke 2 weken is er een vaste groep jonge moeders die samen ervaringen delen over opvoeden en opgroeien en om te leren van elkaar.

Op de Ontmoetingsplek zijn vrijwilligers aanwezig om jonge ouders verder te helpen of naar hun verhaal te luisteren. Er is bovendien een ‘snuffelkast’ met gratis speelgoed en kleding. De vrijwilligers leggen graag uit hoe de kast werkt.

De Ontmoetingsplek Jonge Ouders is een samenwerking van GGD Drenthe, Centrum voor Jeugd en Gezin De Wolden Hoogeveen, Bibliotheek Hoogeveen, Jong Hoogeveen en de SWW. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van de Ontmoetingsplek of op jongeoudershoogeveen.nl