​Wilhelmina in concert

Hoogeveen - Op zaterdag 21 april 2018 is het jaarlijkse concert van Chr. Muziekvereniging Wilhelmina weer een feit. Op deze avond laten alle leden weer horen en zien waar ze mee bezig zijn geweest om u een avond te vermaken.

De vereniging bloeit door de vele muzikale jeugd wat rondloopt. Ook zij zullen op 21 april hun opwachting maken. In zowel de Malletband, het Orkest en de Majorettes laat de jeugd zien wat ze waart zijn. Bij alle geledingen zitten kinderen die nog maar net zijn begonnen, tot jeugd die al wat langer in de vereniging meedraait. Ze laten allemaal, zowel met hun eigen groep, als samen met de volwassenen zien dat zij de toekomst zullen zijn. Het orkest zal als zijnde fanfare een gevarieerd programma laten horen.

De malletband met zijn slaginstrumenten in de breedste zin van het woord brengt hedendaagse muziek die voor velen zeker herkenbaar zal zijn. De majorettes brengen een show met verschillende dansstijlen dit maal in het thema Disney met hier en daar een grapje. Het C-orkest zal spelen vanaf 19.50 uur en om 20.00 uur de avond openen. Zoals u ziet een heel gevarieerd programma.

De kaarten kosten 10 euro.Tot 12 jaar: 7,50 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij

  • De Tamboer
  • Wilhelmina Muziek Centrum (WMC), Groenewegenstraat 27B, op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond
  • Dhr, G.J. Katerberg, Seringenlaan 9