Meisje (8) dood na val of sprong van flat De Arend - UPDATE

Hoogeveen - Zondagnacht is er een 8-jarig meisje van de flat De Arend in Hoogeveen gesprongen en ter plaatse overleden. Dat maakt de Politie Drenthe bekend via Twitter. 

Burgemeester Karel Loohuis kwam ter plaatse voor ondersteuning van de hulpverleners en zich nader op de hoogte te stellen. Na enig onderzoek ter plaatse is de moeder van het meisje aangehouden door de politie om te onderzoeken wat haar rol is bij dit incident. Het onderzoek ter plaatste is nog in volle gang. In de loop van morgen volgt nadere berichtgeving.

Update politie:

De politie onderzoekt de dood van een 8-jarig meisje. Haar levenloze lichaam werd in de nacht van zondag op maandag rond 01.30 uur op De Arend aangetroffen. Het meisje was woonachting in een flat in deze straat

De omgeving werd door de agenten afgezet, waarna werd begonnen met een sporenonderzoek. De moeder van het overleden meisje, een 35-jarige inwoonster van Hoogeveen, werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van het meisje. Het is nog onduidelijk hoe het 8-jarige kindje om het leven is gekomen. Het politieonderzoek richt zich daar nu dan ook op.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.