​Anne Kuipers exposeert bij Hans Jutstra woninginrichting

Hoogeveen - Anne Kuipers is geboren in Borger en momenteel woonachtig in Hoogeveen. Hij is een enthousiaste amateurfotograaf en al van jongs af aan geboeid door de natuur. Het fotograferen van landschappen en natuurgebieden is dan ook zijn grote passie. Door veel te fotograferen probeert hij zijn foto's steeds te verbeteren. In de Hoogeveense Courant staan regelmatig foto's die hij in Hoogeveen en omgeving heeft gemaakt.

Bij Hans Jutstra woninginrichting aan Buitenvaart 2105 7905 SW Hoogeveen wordt tot 1 mei geëxposeerd door Anne Kuipers. Zijn getoonde privé fotocollectie neemt de bezoekers mee langs landschappen en natuurparken in Amerika.

Van San Francisco tot Salt Lake City ging de reis die Anne Kuipers samen met zijn zoon Henry maakte. Dat zij daarmee regelmatig vol verwondering naar het landschap keken, ziet u terug in de getoonde foto’s. De foto’s zijn gemaakt in de 5 staten Californië, Nevada, Arizona, Utah en Colorado. Ook foto’s gemaakt in de mooie natuur in Drenthe zoals het Mantingerveld, Dwingelderveld, recreatiegebied Schoonhoven en bijzondere mooie plekjes in en rond Hoogeveen en omgeving zijn te zien. De expositie is te bekijken van dinsdag tot en met donderdag tussen 10.00 tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 17.30 uur. Vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 21.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.