Hoe kan de Hoogeveense Uitdaging helpen?

Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen organiseert een workshop Aanvraag indienen bij de Hoogeveense Uitdaging op donderdag 2 maart om 19.3 uur in de Olde Bieb, Wielewaal 5 te Hoogeveen. Voor vrijwilligers en burgers die graag meer willen weten over de werkwijze van de Hoogeveense Uitdaging en hulp wensen bij het indienen van een aanvraag.

De Hoogeveense Uitdaging brengt bewoners, organisaties en ondernemers bij elkaar. Deze workshop gaat deelnemers helpen om ideeën en plannen zo concreet mogelijk te formuleren dat de kans op honorering op 17 maart door de Matchgroep het grootst is. Na honorering wordt uw idee, project of plan ook concreet uitgevoerd met medewerking van het Hoogeveense bedrijfsleven. De Matchgroep daagt iedereen uit, om de bijeenkomst bij te wonen en een idee of wens zo concreet te maken dat het ook werkelijk uitgevoerd wordt..

De Hoogeveense Uitdaging gebruikt een simpele en een sterke formule: verzoeken van maatschappelijke organisaties komen binnen bij het team van de Hoogeveense Uitdaging (matchgroep). Al deze aanvragen worden voorgelegd tijdens een bijeenkomst van de Matchgroep. De Matchgroep bestaat uit ondernemers die samen een uitgebreid netwerk vertegenwoordigen. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, wordt gezocht naar bedrijven die het project willen uitvoeren.

Bij de Matchgroep van de Hoogeveense Uitdaging komt ook regelmatig aanbod binnen van bedrijven die het maatschappelijk betrokken ondernemerschap willen vormgeven. Voor deze bedrijven zoeken de vertegenwoordigers van de uitdaging naar maatschappelijke organisaties die belang hebben bij het aanbod. Met het realiseren van matches slaat de Hoogeveense Uitdaging bruggen tussen het maatschappelijk veld en het bedrijfsleven.

Deze workshop wordt gegeven door Monique Huizinga, manager van de Hoogeveense Uitdaging.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.