Uniek optreden Shawn James bij café De Lijst

Hoogeveen - Zondag 19 februari geeft de folk- en blueszanger Shawn James een uniek concert in café De Lijst. Café De Lijst is vanaf 16.00 uur geopend enShwan james zal omstreeks 17.00 uur beginnen met spelen. De entree bedraagt € 5,00.

Shawn James is in 1986 geboren in Chicago. Hij groeide op in een gezin met een hardwerkende en liefdevolle moeder maar met een alcoholistisch, gewelddadige en gokverslaafde vader. Tijdens zijn jeugd zingt Shawn in het kerkkoor en word daar aangetrokken door de emotionele en etherische kracht die muziek over mensen kan hebben. Het was de kerk en het koor waar hij kon ontsnappen uit het harde dagelijkse leven en waar hij leerde hoe hij zijn unieke, soulvolle stem ten volste kon benutten.

Shawn woont nu in Fayetteville, Arkansas en speelt een mix van folk en energieke soulvolle blues. En hier kun je hem zomaar tegen het lijf lopen, spelend op straat in de stromende regen samen met zijn band de Shapshifters of tijdens een intieme gig in het huis van een vriend. Het maakt niet uit waar je hem ziet, maar als je hem ziet houdt dan je ogen en oren open, want zijn prestaties zul je niet gauw vergeten.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.