Hans Liberg's laatste optreden in Hoogeveen: Trálálálá voor iedereen!

Hoogeveen - De veelzijdig musicoloog en cabaretier Hans Liberg heeft zijn laatste optreden gehad in Hoogeveen. Hij last een pitstop na zijn zeventiende voorstelling. Vijfendertig jaar heeft hij de theaters gevuld met een creatieve muziekles vol humor en een mix van klassieke en hedendaagse muziek. Zijn laatste supra-internationale show is nog te zien tot 3 mei 2017 in diverse theaters.

Trálálálá voor iederéén!!

Een volledig nieuwe show van Hans Liberg, de internationaal gelouwerde muziekkomiek. Tralalala wordt over de hele wereld gezongen en muziek is een internationale taal, het is een cliché maar het is de waarheid. Muziek verbindt en helemaal als Humor het transportmiddel is. Muziek verbroedert en dat is in deze tijd heel erg nodig. Het wordt dus een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan, op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen. En ondertussen leer je d'r óók nog wat van. Dé ideale muziekles. Met Libergs typische muzikale humor, dingen combineren, die op het eerste gehoor niks met elkaar te maken hebben zal hij zijn publiek weer een kostelijke avond bezorgen.

Optreden in Hoogeveen

Het laatste optreden in De Tamboer in Hoogeveen op 16 februari, was een geweldige show om afscheid te nemen van Hans Liberg. Vol humor, diverse muziek en solo's in samenwerking met zijn assistent Ralph Adriaansen, bracht hij het Hoogeveense publiek een geweldige avond. We zijn er dankzij Liberg ook achter dat het Drents volkslied toch niet zo populair blijkt onder het publiek.

Pitstop

Tot 3 mei 2017 is Hans Liberg met zijn tournee "Trálálálá voor iedereen!" nog te zien in de theaters, daarna trekt hij zich terug voor een pitstop. Een definitief einde van zijn carrière benoemt hij niet, maar Liberg wil terug naar de muziekwetenschap en beeldende kunst. In de afgelopen vijfendertig jaar heeft Liberg onder andere opgetreden in Nederland, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland.

Tekst: Judith Bos
Foto's: GD Fotografie

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.