​Themamiddag over Retail in Tamboerpassage

Hoogeveen - De Retail (Middenstand) staat onder druk. Ander koopgedrag, minder winkelend publiek, 24-uurs economie, opkomst webwinkels: retailondernemers hebben moeite het hoofd boven water te houden. Is Blurring daarbij een oplossing? Mengvormen met koffie bij de kapper, bier bij de bakker en retailverkoop in de horeca? Is het een vloek of zegen? Daarover gaat de speciale themabijeenkomst die op vrijdagmiddag 24 februari van 14.00-16.00 uur wordt georganiseerd bij Veldman Mode in Hoogeveen.

Opnieuw aan de bel

In veel dorpen en steden vormde de middenstand altijd het kloppend hart. Dit willen we graag zo houden. Veranderingen in de detailhandel vragen veel van ondernemers. Maar ook van politici, bestuurders en investeerders. Hoogeveen heeft met de Koopzondag onlangs een slag gemaakt. Hoogste tijd om de kat opnieuw de bel aan te binden en elkaar te informeren over nieuwe vormen van winkelbeleving.

Prominente Sprekers

Daarvoor zijn niet de minste sprekers uitgenodigd:

  • Erik Ziengs, Tweede Kamerlid voor de VVD: heeft zowel Ondernemerschap als Recreatie & Toerisme en Minder Regelgeving in portefeuille. En zet zich al jaren in voor nieuwe kansen voor het MKB.
  • Namens MVRO Eef Luchies, Manager Concept & Innovatie en verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling winkel - en foodformules. MVRO werkt in Nederland, België en Duitsland voor klanten zoals Foot Locker, Coolblue, Hudson’s Bay, Albert Heijn en Domino’s Pizza.
  • Albert-Jan Vos, succesvol horeca-ondernemer Hoogeveen. Hij geeft zijn visie op dit nieuwe fenomeen. Albert-Jan Vos neemt ons mee langs zijn ontdekkingen in Kopenhagen!

  • Het lijkt een boeiende bijeenkomst te gaan worden. Waarbij vanuit 3 verschillende invalshoeken gekeken gaat worden naar ontwikkelingen in binnensteden en van ondernemers in het algemeen. En voor Hoogeveen in het bijzonder. Elk van de 3 inleiders krijgt 15 minuten zijn stelling te poneren. Daarna is het aan de zaal om de discussie aan te gaan en vragen te stellen. De Themabijeenkomst wordt gehouden bij Veldman Mode.

    Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.