​Team Adis zit elk kwartaal met Google om de tafel

Hoogeveen - Team Adis uit Hoogeveen heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een exclusieve partner van Google. Veel bureaus in Nederland die zich bezighouden met Google Adwords & website conversie optimalisatie mogen zich Google-partner noemen, maar daarbinnen bestaat ook een hiërarchie op basis van onder meer kwaliteit. Het Hoogeveense bureau staat heel hoog op die ranglijst en wordt elk kwartaal uitgenodigd voor exclusieve strategische besprekingen op het hoofdkantoor van Google Nederland in Amsterdam.

Team Adis is in het bezit van een Google Partners badge, die wordt toegekend aan bedrijven in het Google programma die zich hebben gekwalificeerd voor de partner status. ‘Daardoor zijn wij in deze regio altijd als eerste goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij Google en kunnen we onze klanten het beste advies geven. Ook kunnen we als eerste nieuwe functies toepassen bij onze klanten, die zodoende een voorsprong krijgen’, aldus Adis Nazareet, die het bedrijf samen met Matthijs Beumer en Melvin Zwiep runt.

Rendement

Team Adis is in Hoogeveen en wijde omgeving -inmiddels ook klanten in het westen van het land, België en het Verenigd Koninkrijk- dè expert op het gebied van website conversie optimalisatie. Ze maken geen websites, maar zorgen er voor dat bestaande websites beter gaan werken en meer rendement opleveren. Aan een traject gaat altijd een marktonderzoek, een kosten-baten analyse en een helder advies vooraf; ook als dat inhoudt dat er beter niets kan worden gedaan.

Canada

Het bedrijf is opgericht door Hoogevener Adis Nazareet, die MBO-ICT aan het Alfa College volgde en in 2008 stage liep in Canada. Online marketing was daar destijds verder gevorderd dan in Nederland. Nazareet werkte drie jaar in Canada, om vervolgens het geleerde in Hoogeveen in de praktijk te brengen.

Maatschap

Sinds januari dit jaar werkt het uit drie specialisten bestaande team in maatschap. Nazareet koos hier bewust voor; hij wilde geen personeel maar de groei noopte hem wel tot samenwerking. Ook vindt hij vrijheid een groot goed; aansluitend op de bedrijfscultuur van Google.

Voetbal Hoogeveen

Het woord team in de naam suggereert sportiviteit en dat klopt: de drie zijn actief betrokken bij het voetballen en andere sportieve activiteiten in Sportstad Hoogeveen. Zo heeft Matthijs onlangs de website voetbalhoogeveen.nl opgezet, die in korte tijd een doorslaand succes is geworden. Met name ook door de koppeling met de nieuwste platforms als Snapchat.

Ondernemershotel De Compaen

Team Adis is één van de eerste huurders van Ondernemershotel De Compaen. ‘Ik heb er veel aan gehad in de afgelopen jaren, er zijn leuke samenwerkingsverbanden en zelfs vriendschappen ontstaan met collega-ondernemers. Ik kan het elke startende ondernemer aanraden om je hier te vestigen en te groeien’, besluit Adis.

Melvin, Matthijs en Adis in het hoofdkantoor van Google Nederland

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.