IVN Hoogeveen krijgt donatie van Specsavers

Hoogeveen - Specsavers Hoogeveen heeft in 2016 een bedrag van 868,15 euro bij elkaar weten te sparen voor IVN Afdeling Hoogeveen . Deze week werd de cheque met de donatie overhandigd. IVN Hoogeveen brengt het belang van natuur en milieu onder de aandacht.

Elk jaar kunnen lokale initiatieven online de strijd met elkaar aangaan om te verkozen worden tot het goede doel waar Specsavers Hoogeveen een jaar lang voor gaat sparen. IVN Afdeling Hoogeveen won deze verkiezing en dat is nu beloond met een mooi financieel extraatje in de kas van de organisatie.

John Leicht van Specsavers Hoogeveen: “Het is elk jaar weer leuk om een organisatie hier uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Ook dit jaar zijn we blij dat we weer een mooi bedrag bij elkaar hebben kunnen sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden!”

Over Stichting Specsavers

SteuntSpecsavers vindt het als familiebedrijf belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid wordt ook omgezet in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen.

Alle winkels dragen financieel een steentje bij: voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, wordt een vast bedrag gespaard. Dit bedrag wordt aan het einde van het spaarjaar overhandigt aan de lokale doelen in het hele land. Sinds de oprichting heeft Stichting Specsavers Steuntal ruim 1300 lokale stichtingen en verenigingen financieel een zetje in de rug kunnen geven. In totaal is er al meer dan 2 miljoen euro gedoneerd.

Voor meer informatie: www.stichtingsspecsaverssteunt@specsavers.com.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.