Dusseldorp BMW en TankbijKlok sponsoren RH tijdens Ronde van Drenthe

Hoogeveen - Komend weekend zal de Ronde van Drenthe weer worden verreden. En ook dit jaar zal het team van RegioHoogeveen weer uitgebreid verslag doen van deze editie. 


Ons team wordt dit jaar wederom ondersteund door onze twee trouwe sponsoren uit Hoogeveen: Zowel Dusseldorp BMW als tankstation Klok maken het ook dit jaar voor RegioHoogeveen weer mede mogelijk. Waarvoor ook via deze weg nogmaals onze dank!

Dusseldorp en Klok al vele jaren betrokken bij RegioHoogeveen


Dusseldorp Automotive is een familiebedrijf dat inmiddels vier generaties bestaat. In 2012 heeft Dusseldorp Automotive de gesprekken met betrekking tot overname van de vestigingen en activiteiten van BMW en MINI dealer Oolbekkink in Zwolle en Hoogeveen afgerond. In overleg en samenwerking met importeur BMW Group Nederland werd Dusseldorp Automotive als de nieuwe BMW en MINI partner voor het gebied Zwolle - Hoogeveen - Emmen gekozen. Dusseldorp Automotive zal samen met BMW Group Nederland verder bouwen aan een optimale beleving en dienstverlening van de merken BMW en MINI. Lees meer over Dusseldorp BMW


Tankstation Klok Hoogeveen is meer dan alleen een benzinepomp. "We zijn een wereld vol verrassingen op het gebied van mobiliteit. U kent ons natuurlijk van onze scherpe prijzen, onze messcherpe aanbiedingen en onze spraakmakende acties. Zoals uiteraard het Kwartje van Klok. Maar kent u ons ook van onze verse broodjes, onze andere spaarsystemen, onze 65+-dagen, onze Hulp Service, de Heilige Koeien aan de pomp, de Bloemenkraam met Moederdag enz.? Er is bij ons altijd wel iets te beleven." Recentelijk heeft Klok zijn tankshop uitgebouwd naar lunchroom. Er zijn 26 zitplaatsen gerealiseerd en naast lunches biedt Klok ook ontbijt en een snelle hap aan. Tevens is er aandacht voor kwalitatief goede koffie. Lees meer over Tankstation Klok

Programma Ronde van Drenthe 2017:

  • Zaterdag 11 maart: Women's World Tour (Hoogeveen-Hoogeveen), Profronde van Drenthe (Hoogeveen-Hoogeveen) en de BRS Reclame Toerversie (amateurs).
  • Zondag 12 maart: Drentse Acht van Westerveld (Dwingeloo-Dwingeloo)


Dusseldorp BMW en Tankstation Klok sponsoren RegioHoogeveen tijdens de Ronde van Drenthe.


Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.