Doorgedraaide man raakt controle over stuur kwijt

Hoogeveen - Woensdagavond is een doorgedraaide man de macht over het stuur verloren en heeft daardoor bijna enkele spelende kinderen aangereden.

De man stond voor het huis van zijn ex-vrouw om zijn kinderen op te halen, wegens een huisverbod moest hij dit buiten doen. De kinderen waren echter nog met hun moeder aan het eten en daarom moest hij wachten. Hierdoor draaide de man zo door dat hij in zijn auto stapte, keihard wegscheurde en vervolgens de macht over het stuur verloor waardoor hij inreed op spelende kinderen. Deze wisten tijdig weg te komen en bleven gelukkig ongedeerd. De man ramde tijdens de rit een boompje en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een lantaarnpaal voor de woning van zijn ex. Daarna sprong de man uit de auto het vluchtte over de schutting van zijn ex, achtervolgd door enkele boze moeders die getuige waren van het incident.

Kinderen overstuur

De kinderen die betrokken waren bij het incident zijn op dit moment behoorlijk overstuur, toch werden ze door hun ouders weer mee naar buiten genomen om de ontstane angst te overwinnen. Dit wel met nog rode tranige ogen van de schrik.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.