Lifestyle Nutrition: Het alles in één afslankplan

Hoogeveen - Lifestyle Nutrition is een nieuwe unieke website voor mensen die op een verantwoorde manier willen afvallen. De website die door Jan de Weerd van het Sportpaleis is gelanceerd helpt mensen hiermee niet alleen in de sportschool maar ook online.

Het alles in één afslankplan: Coaching , voeding , beweging , vitaal stoffen en monitoren

"Ons nieuwe plan is klaar, het alles in 1 afslankplan! Dagen brainstormen en vele uren verder ben ik zo trots, hoe we dit met ons team voor elkaar hebben gekregen. Vanaf nu maakt sportpaleis het verschil", aldus Jan de Weerd. Jan de Weerd wil dan ook iedereen bedanken die heeft geholpen bij het realiseren van dit vernieuwende project met o.a. Personal coaching, online coaching en een webshop. Daarnaast geven ze ook andere personal trainers de mogelijkheid om via de nieuwe website zelfstandig aan de slag te gaan.

Lifestyle Nutrition maakt in samenwerking met de coaches, Jan de Weerd, Belinda de Weerd, Tom Vosmer en Patricia de Weerd, voor iedereen een persoonlijk verantwoord voedingsplan op maat. Het meest strenge dieet op dit moment is het homeopathische HCG dieet met rond de zeshonderd calorieën per dag . De homeopathische HCG korrels en vitaal stoffen ondersteunen dit strenge dieet waar goede resultaten mee worden geboekt. Hun ervaring is dat het voor veel mensen in combinatie met hun dagelijkse werk te zwaar en te eenzijdig is.

Met “het alles in één afslankplan” werken zij nagenoeg met ieder dieet of afslankmethode die bestaat. Het gaat er niet om wat het beste dieet is, maar wat het best bij jouw past. Met hun Lifestyle Nutrition vitaal stoffen ( zie webshop ) en de HCG korrels kunnen de coaches voor iedereen een persoonlijk voeding plan op maat maken voor zowel afslanken , spier/ kracht opbouw of andere doeleinden. Zij kunnen samen met jouw inspanning ervoor zorgen om jouw doelstelling te bereiken.

Kies de coach die het beste bij jouw past. Samen met jouw coach en met het professioneel meetapparatuur “de Body Analyse” en “de Cardio/Stress scan” kunnen zij een doelgericht Lifestyle programma maken met de juiste voeding, beweging en vitaal stoffen die bij jouw doelstelling aansluit en zij monitoren samen met jouw, je verloop van gezondheid. En zij bieden via hun vernieuwend concept personal trainers en coaches de mogelijkheid om zelfstandig via hun netwerk aan de slag te gaan. 

Voor meer info zie lifestylenutrition.nl.

Lifestyle Nutrition

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.