​Rabobank sponsort tassen Hoogeveense Hockey Club

Hoogeveen - Al jaren is de Rabobank Zuidwest-Drenthe vaste hoofdsponsor van de Hoogeveense Hockey Club. Dit seizoen heeft de bank bovendien nieuwe tassen voor de wedstrijdkleding aangeboden. De groeiende hockeyclub met ruim 330 leden is erg blij met deze vorm van sponsoring. Door de sponsoren kan de contributie laag blijven, zodat de hockey sport bereikbaar blijft voor zoveel mogelijk mensen.

Voorzitter Erik Leistra zegt: “Door de ondersteuning van onze sponsoren kunnen we de sport aanbieden aan een breder publiek. In het lopende seizoen hebben we een ledengroei van ongeveer 13% bereikt. Dat is mede te danken aan de sponsoring.”

Binnenkort houdt de club zogenaamde ‘open trainingen’ voor de jeugd. Op woensdagmiddagen 12 en 19 april en 10 mei zijn jongens en meisjes van basisschoolleeftijd vanaf 16.30 uur welkom om kennis te maken met hockey en de Hoogeveense Hockey Club. Om de geïnteresseerden optimaal te kunnen begeleiden wordt wel verwacht dat ze zich vooraf even aanmelden via 0628465429. De open trainingen worden gegeven bij de Hoogeveense Hockeyclub, Sportlaan 5.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.