Startersdag Drenthe: Ondernemen en accelereren met Tom Coronel

Hoogeveen - Daphne van der Wildt van STIB Hoogeveen is druk bezig met de inhoudelijke voorbereidingen van de 1e Startersdag Drenthe en daar hoort een bezoek aan Tom Coronel bij. Erg leuk om met hem in gesprek te zijn over ondernemen en de linken die dat heeft met de autosport. Het beloofd een goed verhaal te worden over ondernemen en acceleren. ‘We verklappen verder nog niets, meld je aan en laat je verrassen’ aldus Daphne.

Naast Tom Coronel zijn er allerlei andere interessante inspiratiesessies te volgen waaraan verschillende bedrijven en organisaties een bijdrage leveren. Je kunt hierbij denken aan een inspiratiesessies van de Rabobank, Kamer van Koophandel en de Ondernemersfabriek. De inspiratiesessies gaan over pitchen, wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf en over het samenstellen van een goed plan voor de onderneming. Aanmelden voor deelname aan de Startersdag en de inspiratiesessies kan op de website startersdagdrenthe.nl. Wees er snel bij want vol = vol!

Dinsdag 2 mei wordt DE dag voor ondernemers in Hoogeveen. Na de Startersdag Drenthe wordt de dag voortgezet in de Tamboer met de 2e semi finale van de Young Business Award. Tijdens elke semi finale krijgen zes startups de kans om hun businessmodel in zestig seconden te pitchen voor een vakkundige jury met als doel om één van de twee finale tickets (per semi finale) te bemachtigen. De vier finalisten, die geselecteerd zijn uit de twee semi finales, strijden op dinsdag 6 juni tijdens de finale van de Young Business Award 2017 om de prijzenpot van maar liefst 12.500 euro! Voor meer informatie youngbusinessaward.com.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.