HZVV organiseert voor de 6e keer de UNIVÉ voetbaldagen

Hoogeveen - Wie zin heeft om te voetballen in de meivakantie kan terrecht bij HZVV De cluborganiseert voor de 6e keer, op 24, 25, en 26 april, de Univé voetbaldagen. En daarmee zorgen ze voor drie dagen voetbalplezier.

Het maakt niet uit op welk niveau de voetballer speelt, ieder krijgt verschillende trainingsvormen met veel balcontact, veel leermomenten en daarmee snelle vooruitgang in de ontwikkeling. Maar vooral veel plezier. Iedereen gaat als een betere voetballer weer naar huis. De Univé Voetbaldagen zijn speciaal voor de JO-9, JO11, JO13 en MO13.

De HZVV Univé-voetbaldagen zijn niet alleen voor de eigen leden, maar ook voor de voetballers/sters van andere verenigingen uit de regio. Naast de 3 dagen training, elke dag van 10.00 – 15.00 uur, ontvang iedere deelnemer een compleet Univé Voetbaldagen tenue, dit is een speciaal voor dit evenement ontworpen shirt, een short en kousen, plus een echte trainingsbal Naast dit mooie trainingspakket krijgt iedereen ook nog een rugzak met leuke extra’s, en elke dag een gezonde lunch en drinken op de club.

De kosten voor dit alles bedragen € 79,-. Inschrijven kan t/m zondag 16 april 2017. Wees er snel bij want VOL is VOL.
Als je zin hebt om mee te doen, schrijf je dan in bij HZVV via de website unive-voetbaldagen.nl. De organisatie hoopt dat ze met zijn allen er een groot feest maken van de Univé-Voetbaldagen bij HZVV op het sportpark Bentinckspark.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.