​Hoogeveen (za) ontvangt NWVV

Hoogeveen - Met nog drie wedstrijd te gaan is de spanning weer volop terug in de vierde klasse. FDS en Hoogeveen (za) strijden om het kampioenschap. De ploeg uit Havelterberg heeft drie punten meer en alles nog in eigen hand. Hoogeveen zal de druk echter zoveel mogelijk willen opvoeren. Te beginnen zaterdag tegen NWVV.

Niemand bij Hoogeveen hield eigenlijk nog rekening met dit scenario. De focus lag dan ook voornamelijk op plaatsing voor de twee promotieduels aan het eind van het seizoen. Dat is ook nu nog het voornaamste doel, aangezien men dit wel in eigen hand heeft.
Met de laagvliegers NWVV, Angelslo en NKVV als tegenstanders lijkt het programma gunstig. Toch schuilt hierin misschien ook wel het grootste gevaar. Onderschatting zal dan ook de grootste vijand zijn.
Tegenstander NWVV vecht tegen degradatie. Rechtsreeks degradatie is inmiddels niet meer mogelijk, maar de ploeg van trainer Geert Aalderink zal ongetwijfeld er alles aan doen om degradatieduels te voorkomen. De achterstand op SVBO bedraagt slechts één puntje, dus niets is onmogelijk.
Eerder dit seizoen won Hoogeveen in Nieuw-Weerdinge met 2-5. In het seizoen 2013-2014 stond men in Hoogeveen voor het laatst tegenover elkaar. Toen won Hoogeveen met 5-0.
Het duel begint zaterdag om 14.30 uur.
Hoogeveen zondag speelt zaterdagavond de uitwedstrijd bij LSC 1890. Dit duel begint in Sneek om 19.30 uur.

Foto uit de eerder gespeelde wedstrijd dit seizoen  (Foto: Gerjo Stegeman)

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.