Ladies Night in Hollandscheveld

Hollandscheveld - De afgelopen jaren was de Ladiesnight altijd een druk bezochte avond en de organisatie hoopt dat ze dit jaar weer veel dames mogen verwelkomen op het Hoekje. Dit jaar vindt de Ladies Night plaats op 21 april van 18.00-21.00 uur. In alle winkels worden speciale acties gehouden en ook op straat is het extra gezellig deze avond.

Er zijn kraampjes te vinden bij de winkels, zowel van ondernemers aan het Hoekje als van bedrijven en verenigingen die dingen willen verkopen. Ondernemers of verenigingen die het leuk vinden om op deze avond een kraam te huren kunnen zich nog aanmelden via info @gordijnshop.nl!

Naast de kraampjes zal er ook gezorgd worden voor ander entertainment; er komen 2 “chippendales“ en er zijn optredens van de Schorre Morries, Popkoor Fields of Fun en Joop Akse. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het Hoekje!

Wil je ook nog wat winnen deze avond? Dat kan! De stempelkaart actie wordt ook dit jaar weer gehouden tijdens de Ladiesnight voor iedereen vanaf 15 jaar.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan ook op facebook; www.facebook.com/winkeliersvereniginghethoekje/

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.