Onderlinge Danswedstrijd goed bezocht

Hoogeveen - Zo’n kleine 400 dansers kwamen 8 april opdagen op de onderlinge danswedstrijd die georganiseerd werd door Top Fit Hoogeveen in het Activum. Om 10.00 uur stonden de dansers van de eerste categorie t/m 9 jaar klaar om voor een viertal juryleden hun danskunsten te vertonen. 

Verschillende dansstijlen kwamen aan bod zoals: show dance, ballet, streetdance en hip hop. En dat maakte deze wedstrijd ontzettend leuk voor het publiek om naar te kijken. Om 11.15 uur was het de beurt aan de 14+ dansers gevolgd door de laatste categorie 10 t/m 13 jaar.

De opzet van deze onderlinge danswedstrijd is dat er met 3 sportscholen gestreden wordt om de eerste, tweede en derde plaats. Per sportschool kan je een prijs verdienen dat betekent dat je sowieso een prijs wint als je meedoet. De wedstrijd is bedoeld voor de reguliere dans groepen. Het is dus niet nodig om in een speciale selectie groep te zitten om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen. Sterker nog, selectie groepen kunnen niet deelnemen aan deze wedstrijd. Een mooie kans voor een danser uit een reguliere groep om eens te ervaren hoe het is om voor een jury en een groot publiek te dansen. Dat is natuurlijk best wel spannend. Maar alle kinderen hebben genoten. Het plezier straalde ervan af!

De uitslag:

Categorie t/m 9 jaar:

1e: Sport Inn Steenwijk, 2e: Top Fit Hoogeveen, 3e: Sportland Hasselt
Overall winnaar (team met de hoogste punten): smiley dansers van Sport inn Steenwijk

Categorie 14+:

1e: Sportland Hasselt, 2e: Top Fit Hoogeveen, 3e: Sport inn Steenwijk
Overall winnaar: innovation van Sportland Hasselt

Categorie 10-13 jaar:

1e: Top Fit Hoogeveen, 2e: Sport inn Steenwijk, 3e: Sportland Hasselt
Overall winnaar: girls squad van Top Fit Hoogeveen

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.