Prachtige prestaties zwemmers ZPC

Hoogeveen/Eindhoven - Op de Open Nederlandse Kampioenschappen in Eindhoven zijn door de zwemmers van ZPC Hoogeveen prachtige resultaten behaald. Op het kampioenschap waar de zwemmers zich moeten meten aan grote namen als : Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Ferry Weertman en andere professionele zwemmers, is het door twee zwemmers van ZPC Hoogeveen gelukt om zich op het podium te zwemmen.

Eerst was het de beurt aan Koen Lems, die tweede werd op de 200m schoolslag in een prachtige tijd van 2.18.11. Zaterdag lukte het Alinda Dingshoff om de derde plaats te veroveren op de 200m vlinderslag in de tijd van 2.23.32!

ZPC Hoogeveen werd vertegenwoordigd door 6 zwemmers. Niels van Eck, Koen Lems, Ardi Knol, Thomas Kappe, Simone Krans en Alinda Dingshoff zijn afgelopen woensdag naar Eindhoven vertrokken en hebben daar goede zaken verricht.

Niels van Eck haalde twee keer de B-finale voor de 50m vrije slag en 100m schoolslag. Koen Lems zwom behalve naar de tweede plaats op de 200m school ook nog in de B-finale voor de 100m school en 200m wisselslag. Ardi Knol zwom naar een nieuw pr op de 200m schoolslag en bleef verder dicht in de buurt van z’n pr’s. Thomas Kappe verbeterde zijn pr’s op de 100 en 200m vrije slag en op de 50m vlinderslag. Simone Krans zwom naar nieuwe tijden op de 100m vrije slag, 200m rug en 200m wisselslag. Alinda Dingshoff heeft naast haar prachtige bronzen medaille op de 200 vlinderslag haar tijd op de 200m vrije slag ook nog verbeterd.

De trainers Jenny Nijenhuis en Jessica van Dijk zijn enorm tevreden over dit succesvol weekend!

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.