Aanleg wegen rondom De Kaap

Hoogeveen - De werkzaamheden ronsom De Kaap zijn in volle gang. Ook de gemeente is druk bezig met de aanleg van het openbare gebied en de wegen rondom het project. Tweewekelijks houdt de gemeente u vanaf nu op de hoogte van alle werkzaamheden.

De gemeente heeft het werk rond de rijbaan van het Kaaplaantje afgerond. Zo ook de extra bestrating achter Groeneveld en de HEMA. In de Hoofdstraat is riolering aangebracht en een stuk herstraat. De Nicolaas Beetsstraat is voor een gedeelte opgebroken voor het aanleggen van een riool tot aan de Bilderdijklaan. Ook wordt begonnen met de bestrating van de fietsenstalling.

Komende werkzaamheden

De komende weken wordt gewerkt aan de bestrating in de Nicolaas Beetsstraat, na aanleg van de riolering. Het bestraten van de fietsenstalling wordt afgerond. Daarna

wordt de fietsenstalling teruggeplaatst. Als de stalling klaar is beginnen de werkzaamheden in de Jonkheer de Jongestraat.

Compleet overzicht

Wilt u een overzicht van alle afgeronde en toekomstige werkzaamheden? Kijk dan op stadscentrumhoogeveen.nl bij het project De Kaap.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.