​Grote opkomst tijdens Paasworkout

Hoogeveen – Infinity Flow Hoogeveen is nu een half jaar gevestigd in Hoogeveen, waar zij mensen helpen met o.a. een gezondere leefstyle. Om een grotere groep mensen bekend te maken met hoe leuk sporten kan zijn, werd een gratis workout georganiseerd in het ‘indianenkamp’ (Zuiderpark).

Een uur lang werden de deelnemers onderworpen aan tal van oefeningen; varierend van kracht tot uithoudingsvermogen. De oefeningen bestonden vooral uit de attributen die ter plaatse voor handen waren, om aan te geven hoe eenvoudig het is om ergens te gaan sporten. De training werd positief ontvangen door de groep deelnemers, welke bestond uit zowel dames als heren, allen met verschillende sportieve achtergronden. Het niveau van de gegeven training door Patricia Wolting kon aangepast worden op basis van ervaring, zo kon iedereen na een sportieve sessie met een voldaan gevoel afsluiten.

Patricia Wolting vertelde erg tevreden te zijn met de grote opkomst van sportieve mensen, waaronder een deel van haar klanten die sporten bij Infinity Flow Hoogeveen. Haar gevoel werd bevestigd dat mensen tijdens feestdagen ook graag willen sporten. Daarom is zij vastbesloten om deze sportieve buitensessies vaker te organiseren voor haar klanten en vrienden. Wil je op de hoogte blijven van Infinity Flow Hoogeveen en de geboden activiteiten, volg dan de Facebookpagina.

Foto’s: © Heidstra Fotografie

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.