​Scala zoekt acteurs voor locatietheater in Hoogeveen

Hoogeveen – Scala Centrum voor de Kunsten zoekt acteurs, ervaren of onervaren, die onder professionele begeleiding van docent Ruth Bouwmeester een locatietheatervoorstelling willen maken op een verrassende plek in Hoogeveen. 

Ruth: ‘Wil jij weleens schitteren in het middelpunt van Hoogeveen? Ga dan met mij deze uitdaging aan. In 6 repetities gaan we op een bijzondere locatie in hartje Hoogeveen een voorstelling maken en spelen. Het is een plek die de fantasie prikkelt. Samen onderzoeken we de mogelijkheden en bedenken we de scènes, bijvoorbeeld aan de hand van een stukje historie. Natuurlijk sluiten we af met een uitvoering voor publiek."

"Jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen, met of zonder acteerervaring, kunnen zich nu aanmelden om mee te doen. Bij voldoende deelname starten we op donderdag 11 mei van 19.00 tot 22.00 uur bij Scala Centrum voor de Kunsten aan de Markt 5 in Hoogeveen. We streven ernaar om de voorstelling ook nog eens te spelen tijdens U!TdagenD Hoogeveen, de opening van het culturele seizoen, op zaterdag 9 september. "

Meer informatie via ruthbouwmeester@gmail.com Informatie over de deelnamekosten en aanmelden via www.ontdekscala.nl.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.