Inspirerende workshops en presentaties bij Startersdag Drenthe

Hoogeveen - Wat is een goed ondernemersplan? Of hoe kun je het beste pitchen? En wat komt er allemaal kijken bij het starten van een eigen bedrijf? Onder andere deze thema’s staan centraal tijdens de Startersdag Drenthe op dinsdag 2 mei in Ondernemershotel De Compaen.

Het programma start om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch, waarna wethouder Otten het evenement officieel zal openen. Deelnemers kunnen daarna informatie inwinnen op de ondernemersmarkt, waar zeventien bedrijven waaronder Mulderij & Partners, Van Linge & Tillema Notarissen, PensioenKompaan, MAN Ondernemersadvies, ProStruct en de Kr8centrale aanwezig zijn. Daarnaast geven de Rabobank Zuidwest-Drenthe, de Ondernemersfabriek en de Kamer van Koophandel inspirerende workshops. STiB Hoogeveen heeft gezorgd dat Tom Coronel de Startersdag Drenthe met een presentatie over ‘starten en accelereren’ afsluit. Aanmelden voor de Startersdag kan via de website: www.startersdagdrenthe.nl. Daar kunnen deelnemers ook aangegeven of zij bij de presentatie van Tom Coronel aansluiten en welke workshops zij willen volgen (hiervoor zijn een beperkt aantal plekken). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Initiatief

De Startersdag Drenthe is een initiatief van De Compaen, STiB Hoogeveen en Niquell. Deze bedrijven willen net gestarte of nog op te zetten ondernemingen voorzien van informatie over het ondernemerschap en hebben daarvoor ook de samenwerking opgezocht met de Kamer van Koophandel, Rabobank Zuidwest-Drenthe, provincie Drenthe, Ik ben Drents Ondernemer, gemeente Hoogeveen en de Ondernemersfabriek Drenthe.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.