Getuigen gezocht: Doorrijden na aanrijding kruising McDonalds

Hoogeveen - Op donderdagavond 20 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Griendtsveenweg/Schutstraat. Een zwarte Peugeot 206 is aan de linkervoorzijde aangereden door een bordeauxrode Volvo stationwagen. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de redactie.

Donderdagavond omstreeks 19:45 uur heeft er een vervelende aanrijding plaatsgevonden op de kruising Griendsveenweg en Schutstraat, voor de verkeerslichten naast de McDonalds. Een zwarte Peugeot 206 is aan de linker voorzijde aangereden door een bordeauxrode/zeer donker oranje Volvo 850 Station of een Volvo V70. Het bouwjaar van de Volvo ligt tussen 1997 en 2002. In de auto zat een licht getinte man, klein postuur met kort haar en brildragend.

De bestuurder van de Volvo heeft omstreeks 19:40/19:45 uur getankt bij Komas aan de Griendsveenweg naar de AH. Bij het wegrijden van de pomp-uitrit maakte hij al een gehaaste indruk. De weg naar de stoplichten verliep hetzelfde, gehaast en geïrriteerd. Bij de stoplichten haakte/sneed hij de bestuurder van de Peugeot 206 en raakte deze aan de linker zijkant/voorkant. Na de aanrijding reed de man snel door rood richting de viaduct (A28), om vervolgens zijn weg te vervolgen over de A28 richting Ommen/Zwolle. De schade aan de auto van de man is ook aanzienlijk, blik en lakschade samen met een gebroken rechterzijspiegel. Gezien de drukte op het kruispunt, wordt verwacht dat er enkele getuigen zijn geweest van het ongeluk. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de redactie, door te mailen naar redactie@regiohoogeveen.nl

Let op: Het gaat dus om de auto die hieronder staat. Uiteraard is het niet de exact zelfde auto.

De kleur van de Volvo: Autumn Gold Metallic, van deze kleur zijn er niet zo veel van geleverd.

Schade van de Peugeot 206:

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.