​Op Moederdag iedereen welkom bij Golfclub Martensplek

Tiendeveen – Ook zonder golftas bent u van harte welkom op Golfclub Martensplek aan de Haarweg in Tiendeveen! Deze Moederdag is er van alles te beleven voor jong en oud. U kunt samen gezellig een balletje slaan, genieten van lekker eten of u verwonderen over de kunstwerken van diverse regionale kunstenaars. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen.

Samen sportief zijn

Vindt u het leuk om deze Moederdag samen gezellig een balletje te slaan dan kan dat. Heeft u nog geen of weinig golfervaring dan kunt u zich op de 9 holes Par 3 baan (Pitch & Putt) uitleven. U hoeft niet in het bezit te zijn van een eigen golfuitrusting. Het gebruik van clubs en ballen is in de prijs inbegrepen.

Heeft u wel golfervaring en bent u in het bezit van minimaal handicap 54 (oude GVB) dan kunt u meedoen aan onze speciale Moederdagwedstrijd. De spelvorm is Greensome Stableford. Bij deze spelvorm wordt er in tweetallen gespeeld in flights van 4 personen. De indeling wordt verzorgd door de wedstrijdleiding van Golfclub Martensplek. De wedstrijd start om 11.30 uur, verzamelen om 11.00 uur.

Lekker eten in het Grand Café Martensplek

Speciaal voor Moederdag wordt er in het Grand Café een High Tea geserveerd. Ook kunt u in het Grand Café genieten van een High Wine of High Beer. Voor Moederdag zijn er speciale arrangementen samengesteld. Naast de arrangementen kunt u ook gebruik maken van de reguliere kaart. In het Grand Café kunt u terecht voor plates of gewoon een lekkere Drentse lunch. Het Grand Café beschikt over een heerlijk ruim terras en is kindvriendelijk.

Kunst bij Golfclub Martensplek

Op Moederdag wordt om 15.00 uur de expositie ART MEETS GOLF geopend. Rond het Grand Café, het clubhuis en de Par 3 baan tonen diverse regionale kunstenaars hun werk. De ruimtelijke werken zijn speciaal voor deze buitenexpositie gemaakt. U kunt van deze kunstwerken genieten tot en met 31 augustus 2017. Het bezichtigen van deze expositie is gratis!

Vooraf reserveren 

Met de speciale Moederdag arrangementen wil Golfclub Martensplek het voor iedereen bereikbaar maken om moeders sportief en culinair te verwennen. Voor deelname aan de Moederdagwedstrijd of om gebruik te maken van de arrangementen dient u van te voren te reserveren. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u contact opnemen met de receptie van Golfclub Martensplek of het Grand Café.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.