​Open Huis Pro-Vision AV

Hoogeveen – Op donderdag 18 mei aanstaande geeft Pro-Vision AV, van 11.00 tot 21.00 uur, een kijkje achter de schermen. Er worden die dag demonstraties gegeven over de toepasbaarheid van beeld, geluid en licht bij onder andere scholen, bedrijven, kerken en in de horeca.

Zo laten eigenaren Raymond de Witte en Martijn van Weert, samen met hun team, onder andere graag zien hoe u met één klik draadloos kunt presenteren, hoe uw presentaties nòg efficiënter worden door gebruik te maken van een touchscreen of interactief bord, wat het verschil is tussen diverse audiosystemen en hoe u sfeer kunt creëren met ledverlichting. Voor de elektro-installateur zijn er gerichte oplossingen met betrekking tot 100-Volt en AV-besturingssystemen. Het volledige programma is terug te vinden op de website van Pro-Vision AV.

“We willen ondernemend Noord-Nederland tijdens ons open huis kennis laten maken met ons en met de vele installatie- en verhuurmogelijkheden op het gebied van professioneel audio, video en licht”. “Dat is onze passie en daar vertellen we graag over”, aldus Raymond de Witte.

De locatie van het open huis is aan de Dr. Anton Philipsstraat 9 in Hoogeveen. Voor meer informatie en het volledige programma kijkt u op www.pro-vision.nl

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.