Tamboer: Slim (Ver)bouwen beurs

Hoogeveen - Wilt u meer weten over comfortabel wonen en energiebesparing? Wilt u advies van vakmensen bij u uit de buurt? Bezoek dan de Slim Verbouwen beurs op zaterdag 20 mei in De Tamboer in Hoogeveen. Op deze beurs komt u in contact met adviseurs, gemeente, installateurs en aannemers.

Zij kunnen u alles vertellen over het verduurzamen van uw woning. U kunt tijdens 'Slim Verbouwen' ook advies inwinnen over de beste manier om verduurzaming van uw woning te financieren. De gemeente is aanwezig met het aanbod van alle bouwkavels. Daarnaast om u te informeren over de beschikbare duurzaamheidsleningen en de landelijke subsidieregelingen.

Energiebesparende maatregelen bieden voordelen

Energiebesparende maatregelen in uw huis bieden veel voordelen. U bespaart geld op uw energierekening en verbetert het comfort in huis. Bovendien laat een investering in veel gevallen de waarde van uw huis stijgen.

Hebt u interesse in het verduurzamen van uw woning? Of wilt u een nieuwe woning bouwen en energiebesparende maatregelen in mee nemen? Dan bent u van harte welkom op de informatiemarkt. Vanaf 10.00 uur is de markt in De Tamboer open voor bezoekers.

Bekijk hier de flyer voor alle deelnemende partijen.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.