​Verwenmiddag voor (ex-)borstkankerpatiënten

Hoogeveen - Op dinsdag 30 mei nodigt het Mammacentrum van Treant Zorggroep (ex-)borstkankerpatiënten uit voor een verwenmiddag; van 14.00 tot 16.30 uur. De middag staat in het teken van ontspanning, verzorging en creativiteit.

Dorinda Lennips, verpleegkundig consulent oncologie: ‘De diagnose borstkanker is heftig; de behandeling van deze ziekte is intensief en heeft een grote impact op het dagelijks leven. Ontspanning en creativiteit kan helpen om de draad weer op te pakken. Daarom willen we onze (ex-) patiënten graag in de watten leggen; gewoon omdat ze dat verdienen!’

Programma

De verwenmiddag staat in het teken van ontspanning, verzorging en creativiteit. ‘We serveren een luxe high-tea, zoals een high-tea hoort te zijn: met scones, muffins, sandwiches, bonbons en natuurlijk verschillende theesoorten. Daarnaast worden er verschillende verzorgende activiteiten aangeboden: nagelverzorging; hand-, voet-, of stoelmassage; workshops armbanden maken en zentangels leren tekenen.’

Aanmelden

Deelname aan de verwenmiddag is gratis; er is plaats voor vijftig deelnemers. Vrouwen kunnen zich aanmelden via de website. Daarbij kunnen zij aangeven aan welke activiteiten en/of workshops zij willen deelnemen. Voor de high-tea hoeft men zich niet aan te melden, hieraan kunnen alle vrouwen deelnemen. De middag vindt plaats op dinsdag 30 mei van 14:00 tot 16:30 uur, in de grote zaal in ziekenhuislocatie Bethesda (routenummer 64), dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen.

Mammacentrum

Het Mammacentrum van Treant Zorggroep is hét borstkankercentrum van Noord-Nederland als gaat om eendagsdiagnostiek, sate-of-the-art behandelmethoden én persoonlijke aandacht. Patiënten kunnen na verwijzing elke werkdag terecht. Daarnaast is ook academische kennis in huis aanwezig. Kortom, ons gespecialiseerde en multidisciplinaire borstkankerteam staat elke dag klaar om de best mogelijke zorg te leveren.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.