Kermisattracties opgepimt door kinderen Tuindorp-Zuid

Hoogeveen – Met veel plezier mochten de bestuursleden van Tuindorp- Zuid donderdagavond de prijzen uitreiken van de jaarlijkse kleurplaatwedstrijd. Deze werd afgelopen voorjaarskermis gehouden in samenwerking met kermisexploitant Harms .

Ook dit jaar waren de kleurplaten door de kinderen weer op een geweldige creatieve manier ingekleurd en geknutseld, het was net als alle voorgaande jaren weer een hele opgave om de mooiste te beoordelen.Alle prijswinnaars waren donderdagavond uitgenodigd in het DES gebouw, en kregen hun prijs een speelgoed bon, uitgereikt.

Laatste keer op Beukemaplein

Voor het bestuur was het wel een prijsuitreiking met gemengde gevoelens. Door de geplande woningbouw op het Beukemaplein zal de voorjaarskermis na jaren op dit plein te hebben gestaan, moeten verhuizen naar een nieuwe locatie. Tuindorp-Zuid hoopt op een locatie in of vlakbij de wijk, maar een geschikte definitieve plek is op dit moment nog niet gevonden.

Elvis meating

Tuindorp-Zuid is overigens een vereniging is met tradities. In samenwerking met fanclub Elvis For Everyone is er op 10 juni voor de 21e keer een Elvis meating in het DES gebouw.Iedereen die Elvis een warm hart toedraagt is die dag welkom vanaf 12.00 uur,in het DES gebouw Albertsteenbergenstraat 44 in Hoogeveen  

winnaars jongste groep tot en met 7 jaar

1 ste prijs Tessa Braakman 7 jaar 

2 de prijs Michelle Weurding 5 jaar

3 de prijs Kylian Loovers 6 jaar 

4 de prijs Jivano Bremer 2 jaar

winnaars groep 8 tot en met 12 jaar

1 ste prijs Sabine Zuidema 8 jaar

2 de prijs Sven Zuidema 12 jaar

3 de prijs Tim van Dam 10 jaar

4 de prijs Linde Eising 11 jaar

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.