Basisschool de Schuthoek viert feest

Hoogeveen - Dit jaar bestaat openbare basisschool De Schuthoek in Hoogeveen 35 jaar. Deze school van Stichting Bijeen vierde dit heugelijke feit op vrijdag 12 mei met leerlingen, ouders en natuurlijk leerkrachten.

De hele dag was het feest. Er is ’s morgens begonnen met het maken van versiering in de klassen. Deze eigen versiering werd ’s middags door de bovenbouw op het feestterrein gehangen. Hierbij was  RTV Drenthe aanwezig die vanaf deze locatie het weerbericht de provincie in stuurde.

Vanaf half 4 was de voltallige school uitgenodigd voor het ‘verjaardagsfeest’. Er was een grote Spelenkermis opgezet met veel verschillende attracties. Er kon een ritje gemaakt worden in een kindertrein, rondjes gedraaid worden in de draai- of zweefmolen en de sportiefste school van Hoogeveen had zelfs aan een klimwand, bungeerun en voetbalspel gedacht. Voor alle kinderen waren er lekkere gratis traktaties. Het feest werd geopend met een toespraak van de algemeen directeur Zweers Wijnholds. Hij feliciteerde namens stichting Bijeen de Schuthoek met deze mooie prestatie. Om half 8 kon de school tevreden terug kijken op een geslaagde verjaardag. 

Foto: ©De Schuthoek

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.