​Van Noorden en Bisschop krijgen afscheidswedstrijd

Hoogeveen – Ben van Noorden en Maarten Bisschop speelden onlangs na respectievelijk 17 seizoenen en 14 seizoenen hun laatste wedstrijd voor Olhaco 1. De Hoogeveense volleybalclub wil dit feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en biedt de twee volleyballers een afscheidswedstrijd aan. 

Op woensdag 17 mei speelt het huidige herenteam een wedstrijd tegen een door Van Noorden en Bisschop samengesteld Allstars team, bestaande uit spelers en staf uit het verleden en heden.

De afscheidswedstrijd van Ben van Noorden en Maarten Bisschop begint woensdag om 19.30 uur en wordt gespeeld op het centrecourt van sporthal Trasselt. Er zullen voor de supporters veel bekende gezichten binnen de lijnen verschijnen. Beide afscheidnemende spelers stelden een team samen met spelers waar zij mee samen gespeeld hebben. Het wordt een reunie van spelers die lang of minder lang geleden de kleuren van Olhaco verdedigden. Voor belangstellenden een unieke gelegenheid om deze sterren van Olhaco weer eens te zien schitteren. De volgende spelers hebben Ben van Noorden en Maarten Bisschop uitgenodigd voor hun afscheidswedstrijd: Diagonaal: Daniel IJsselstein, Jochem v Diepen (DIO/B), Erwin v Dijken. Spelverdelers: Roy Renkema, Steffen Onvlee. Midspelers: Oscar Scholing, Thijs Bisschop, Thijs Colijn. Passer/lopers: Edwin Homan, Thijs v Noorden (Zwolle), Stephan Beumer, Erwin Bakker, Roy Wassen, Danny Gruppen, Jeroen Beumer. Michiel van Dorsten (Dynamo Apeldoorn). Libero: Jos Greidanus, Dennis Robben. De coach is Henk Evelaar, die van 2005 tot 2008 trainer van Heren 1 was en de manager is Hans Merrelaar.

De oud-spelers van Heren 1 van Olhaco nemen het op tegen het huidige eerste herenteam dat onlangs op de negende plaats in de Topdivisie eindigde. Heren 1 bestaat uit Ben van Noorden, Bert Bril, Gertjan Bril, Jarno van Timmeren, Jheffry Albertoe, Jorick Strijker, Maarten Bisschop, Paul Dierdorp, Rick Seubers en Sander Kemperman. De coaches zijn Dennis Luider en Menno Volkerink. 

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.