​Eljonai Giesselink ‘Shootoutkoning’ VV Hoogeveen

Hoogeveen - Het hele seizoen werd er tijdens de rust van de thuiswedstrijden van eersteklasser v.v. Hoogeveen gestreden om de shootoutcompetitie. Alle D-junioren van Hoogeveen namen hier in diverse voorrondes aan deel. Telkens moest geprobeerd worden om middels een shootout de reserve-doelman van het eerste elftal te passeren.

De afgelopen twee wedstrijden werden de halve finales afgewerkt en afgelopen zondag was in de rust van de wedstrijd Hoogeveen – SVBO de grote finale. Winnaar werd uiteindelijk Eljonai Giesselink. Hij wist keeper Raimon Benjamins het vaakst te passeren. Björn van Olphen eindigde op de tweede plaats net voor Samuel Zilverberg, Zoë Anninga en Noël Spijkerman. Eljonai Giesselink schaart zich hiermee in het rijtje van Geronimo Tehupuring, Stefan Zantingh, Edwin Santing, Anouar Elmasoudi, Simon ten Kate, Justin Bruins, Mesud Yildirim, Jordy Jonkman, Twan Reinders, Brian Boersma, Rowin Prins, Jari Hilberink en Willem Meijer die de vorige twaalf edities wonnen. De keeper van de shootoutcompetitie was in de meeste gevallen Raymon Slot. De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagd seizoen.

De finalisten van de shootoutcompetitie: vl.n.r.: Björn van Olphen, Samuel Zilverberg, Zoë Anninga, Eljonai Giesselink en Noël Spijkerman. Achter: doelman Raimon Benjamins (Foto: Gerjo Stegeman)

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.