​Bram dolgelukkig met zijn driewieler

Hoogeveen/Almere - De opgeknapte en gerestaureerde driewieler die door Rijwielhandel Natasja beschikbaar werd gesteld voor een verloting is gewonnen door Bram Blaas uit Almere. De 17-jarige Bram leidt aan het syndroom van Down.

Rijwielhandel Natasja besloot de aangekochte driewieler op te knappen en beschikbaar te stellen voor iemand die de driewieler echt kon gebruiken. De winnaar werd na een selectie, via een verloting vastgesteld. Het werd Bram Blaas uit Almere. Zijn moeder had zich voor de verloting ingeschreven omdat Bram tot nu toe fietste onder begeleiding op een tandem. Hij is nu toe aan meer zelfstandigheid, de driewieler biedt hem deze kans.

Maandagavond kwam de familie uit Almere de fiets ophalen. Tot grote verrassing, en vreugde van Bram, bleek de fiets voorzien van een kentekenbord met zijn naam. Dit was een cadeau van Emmink's Automaterialen aan het Beukemaplein. Na een proefrit door de straat bleek de jongen zeer opgetogen, het eerste wat hij gaat doen op zijn fiets is zelf een ijsje halen.

© regiohoogeveen.nl

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.