Deze week in première bij Vue Hoogeveen

Deze week in de première bij VUE Hoogeveen de film Alien. Het vervolg op Covenant de reis gaat verder naar een schijnbaar onontdekt paradijs aan de rand van ons Melkweg. Filmhuis draait deze week de film Julieta en vanaf deze week de Blockbuster van de Pirates of the Caribbean.

Première: Alien

Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie…

Alien

Filmhuis Hoogeveen: Julieta

Op dinsdagavond 23 mei om 20.15 uur vertoont het filmhuis de film Julieta.

Deze voorstelling vertonen zij zonder pauze.

Over de film:

Julieta heeft onlangs haar man verloren en probeert het verlies te verwerken. De verdrietige periode zet de relatie met haar dochter Antía op scherp en drijft hen langzaam uit elkaar. Wanneer Antía, zonder enige uitleg, wegloopt van huis, doet Julieta er alles aan haar dochter te vinden.

Julietta

Blockbuster Night: Pirates Of The Caribbean: Salazar’s Revenge

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

https://www.vuecinemas.nl/films/film/pirates-of-the-caribbean-salazar-s-revenge-blockbuster-night

Moviepass Exclusive: Baby Driver

Exclusief, enkel en alleen voor onze Movie Passers, Baby Driver in de voorpremière op 12 juni. Dat is twee weken voor release! Ben jij er ook bij om deze spectaculaire actie-komedie als eerste te zien?

Over de film:

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Baby driver

Programma week 21

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.