Vrijdagavond Muziekweekend Pesse was groot feest

Pesse - De vrijdagavond van Muziekweekend Pesse was één groot feest. Het begon om 20.30 uur met Waylon. Daarna volgden Anouk en Dilana. Op zaterdag komen Kensington, Golden Earing en Handsome Poets nog optreden om het weekend compleet te maken. 

De vrijdag begon met een goed gevulde tent. Vlak voor aanvang waren bijna alle kaarten alsnog verkocht en kon de tent goed vol van start gaan. Waylon bracht de sfeer al snel in de tent. Hij kreeg de voetjes van de vloer en de handen tegen elkaar. Nadat Waylon de boel in de stemming had gebracht ging de DJ er in de pauze mee verder. 

Anouk was de tweede artiest van de avond. Zij werd door het publiek groots onthaald en nam het dan ook goed in ontvangst. Zij gaf een schitterend optreden voor het publiek. Al haar bekende nummers werden luidkeels meegezongen en zij kon na haar optreden ook rekenen op een groot applaus en een staande ovatie. 

De avond werd afgesloten door Dilana, bekend van The Voice Of Holland. Dat zij minder bekend is dan de rest van de optredende artiesten werd wel duidelijk. Veel mensen vertrokken naar huis, na twee of drie nummers van haar gehoord te hebben. 

De sfeer zat er goed in en de camping die dit jaar weer was ingericht was ook goed vol gezet met tenten. De avond is zonder noemenswaardige incidenten verlopen.  

Foto's: Roelof Jonker Fotografie en GD Fotografie 

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.