Praat mee over het verkiezingsprogramma van het CDA

Hoogeveen - Hoogeveen bruist van de goede ideeën. En die ideeën wil het CDA graag bij elkaar brengen in haar verkiezingsprogramma voor de verkiezingen van 2018. Daarom houdt het CDA op 30 mei een Bruisbijeenkomst met de titel ‘Hoogeveen 2022’, waarbij iedereen met een goed idee welkom is.

Terwijl in Den Haag onderhandeld wordt over een nieuw kabinet, bereidt het CDA zich al voor op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Op 21 maart 2018 zullen de Hoogeveense kiezers bepalen wie tot 2022 de gemeente mag besturen. Maar voordat het zover is, moet er natuurlijk een verkiezingsprogramma geschreven worden. Een flinke klus, want waar moet het heen met Hoogeveen? Welke problemen moeten worden aangepakt tussen 2018 en 2022? En hoe? Het CDA wil die vragen niet alleen beantwoorden, want er leven genoeg goede ideeën in de samenleving. Het CDA is op zoek naar de beste ideeën voor Hoogeveen, om die vervolgens op te nemen in haar programma. Daarom organiseert de partij op dinsdag 30 mei een Bruisbijeenkomst en nodigt iedereen uit om mee te praten over de toekomst van Hoogeveen.

Tijdens de Bruisbijeenkomst zullen er tegelijkertijd vier gesprekken worden gehouden. Eén over de openbare ruimte, duurzaamheid en de overheid. Eén over werkgelegenheid en ontspanning. Eén over de zorg en onze jeugd. En één over ruimtelijke ordening, infrastructuur en veiligheid. Op al deze onderwerpen zullen raadsleden van het CDA met inwoners in gesprek gaan over toekomstdromen, problemen en ideeën voor de komende vier jaar. De bijeenkomst wordt gehouden op het Roelof van Echtencollege, locatie Eduwiek. Het adres is Voltastraat 27, de aanvang is 19.30u, geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19.00 uur. Iedereen kan zich aanmelden, via peterk@cdahoogeveen.nl.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.