Nieuw pand gezocht voor stichting De Reddende Engel

Hoogeveen - De stichting de Reddende Engel uit Hoogeveen is op zoek naar een nieuw onderkomen. Het huidige onderkomen aan de Lijster is te klein geworden. De Reddende Engel een stichting waar Anja Engels deel van uit maakt is opgericht in 2012. Sinds 2016 is het officieel een stichting geworden. Wanneer u onder bewind staat, of bij het GKB zit kunnen zij u helpen. Maar ook als je bent ontslagen of door ziekte thuis komt te zitten staat de stichting klaar waar nodig.

Ook worden mensen geholpen die geen geld hebben om hun kind(eren) een waardige verjaardag te geven. Klein cadeautje, wat te drinken en te eten doet al wonderen. De Reddende Engel heeft een garagebox tot haar beschikking waar mensen heen kunnen voor kleding, schoenen, speelgoed e.d. Ze moeten wel aan kunnen tonen dat ze of onder bewind staan of bij het GKB zijn.

Dit gebeurt allemaal discreet. De garagebox aan de Lijster is geopend op maandag- en woensdagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur. Als mensen op deze tijden niet kunnen, dan kan er in overleg naar een andere tijd of dag gekeken worden. De garagebox is eigenlijk te klein voor alles wat we aanbieden. Iets groter zou mooi zijn en het liefst ook kosteloos. Er zijn al veel mensen die er gebruik van maken, maar er zijn zeker nog mensen die het niet kennen of niet durven.

Nog steeds zijn er mensen die zich schamen, omdat ze onder bewind staan o.i.d. Bij de Reddende Engel wordt niemand anders aangekeken. Iedereen komt er om dezelfde redenen. De Reddende Engel heeft een Facebookpagina “Stichting de reddende engel 0528”.

Wil iemand een donatie doen of hebt u een ruimte waar gebruik van kan worden gemaakt, neem dan contact op met Anja Engels via de Facebookpagina. Ook kunt u rechtstreeks doneren op banknummer: NL18RBRB0955107105 t.n.v. Stichting De Reddende Engel. 

Wilt u een onderkomen aanbieden, een vraag stellen, of voorstel doen. Kunt u mailen met stichtingdereddendeengel@gmail.com

Foto: Gerard Duinkerken

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.