In gesprek met de PvdA

Hoogeveen - Zaterdag 3 juni kunt u in De Lekkernij in gesprek met de PvdA. Inge Oosting en Frank Snippe zijn vanaf 10.00 uur aanwezig. Koffie en thee worden vers gezet.

Iedere eerste zaterdag van de maand is de PvdA aanwezig in De Lekkernij om in gesprek te gaan met wie dat wil. Fractievoorzitter Inge Oosting: “Natuurlijk kunnen mensen ons altijd benaderen en dat doen ze gelukkig ook regelmatig op verschillende manieren. We merken dat onze aanwezigheid in De Lekkernij voor sommige mensen drempelverlagend werkt. Je loopt gemakkelijk even binnen met een vraag of iets waarover je van gedachten wilt wisselen.”

“Soms wil iemand vooral zijn of haar verhaal kwijt en is een luisterend oor voldoende. Een andere keer zorgen we ervoor dat onze ombudsman het onderwerp oppakt en de vragensteller verder helpt. Ook kan het zijn dat we binnen de ambtelijke organisatie op zoek gaan naar antwoorden. En tot slot kunnen we mondelinge of schriftelijke vragen stellen aan het college.”

De Lekkernij is gevestigd op de hoek Hoofdstraat / Grote Kerkstraat, het inloopspreekuur van de PvdA duurt zaterdag 3 juni van 10:00 tot 11:30 uur.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.