Vishandel Moby Dick tweede bij lekkerste kibbeling van Drenthe

Regio - Tijdens de eerste editie van de landelijke Kibbeling Cup heeft Moby Dick in de provincie Drenthe de 2e plaats behaald! Deze uitslag van de wedstrijd is bepaald door het aantal stemmen én het gemiddelde cijfer dat gegeven is door de klanten.

“Super trots zijn wij op onze prestatie! Dankzij onze klanten die op ons gestemd hebben wij deze geweldige plaats behaald. Helaas staan wij niet in de finale, maar de 2e beste kibbeling is ook iets waar wij bijzonder trots op zijn! Volgend jaar zullen we zeker weer meestrijden en hopen dan natuurlijk in de finale te komen", laat eigenaresse Monique Lijster weten.

Met een gemiddeld cijfer van 9.21 op basis van 121 online stemmen, heeft vishandel Moby Dick de 2e plaats “lekkerste kibbeling van de provincie Drenthe” behaald. Vishandel Moby Dick staat elke vrijdag en zaterdag in winkelcentrum De Weide.

Lekkerste Kibbeling van Nederland

De nummers 1 van de provincies gaan nu strijden om de landelijke titel ‘lekkerste kibbeling van Nederland’. Zij zullen met de andere 11 provinciewinnaars tussen 28 augustus en 22 september door een vakjury bezocht worden. Deze vakjury zal dan de kibbeling beoordelen en vervolgens een landelijke top 3 kiezen. De visspecialist met de hoogste beoordeling van de vakjury is dan dé landelijke winnaar met de ‘lekkerste kibbeling van Nederland’. Tijdens de Visbeurs in Spakenburg wordt deze winnaar van de Kibbeling Cup 2017 bekendgemaakt. 

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.