Sportpaleis Hoogeveen wordt grootste, voordeligste en meest uitgebreide 24/7 gym

Hoogeveen - Vanaf 1 juli neemt Sportpaleis Hoogeveen Crossgym Hoogeveen over en komt met een unieke formule. Als eerste in Nederland openen zij een Crossgym box waar je 24/7 terecht kan, gaat Sportpaleis Hoogeveen 24/7 open en breiden zij hun sportschool met ruim 300 vierkantenmeter uit. 

Het sportcentrum wordt voorzien van luxe Panatta toestellen, de nieuwste freeweight apparaten en een ruim opgesteld indoor Bootcamp circuit. Inmiddels zijn de eerste aanpassingen en veranderingen om het nieuwe concept te realiseren gestart en zijn de eerste nieuwe toestellen gearriveerd.
Bjorn ter Horst voormalig eigenaar van Crossgym Hoogeveen gaat in een aangelegen pand van start onder de naam CrossFitBox Hoogeveen. 

Ben je personal trainer, bootcamp trainer, therapeut enz. dan kun je het sportcentrum ook als jou werk terrein gebruiken door je aan te melden via hun coaching, sportvoeding en Detox site, lifestylenutrition.nl.

CrossFit trainers gezocht

Voor uitbreiding van hun team is Sportpaleis Hoogeveen opzoek naar gecertificeerde CrossFit trainers, ben jij een gemotiveerde trainer of ken jij een CrossFit gecertificeerde trainer neem dan contact met hun op! 

Wie meer wil weten moet de Facebookpagina van het sportcentrum en de krant in de gaten houden, want binnenkort word alles nader toegelicht.

Sportpaleis Hoogeveen

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.